Λιβάγια: «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Αρη»

Λιβάγια: «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Αρη»

Ο Κροάτης επιθετικός μετά τη νίκη με 4-0 τόνισε ότι η ΑΕΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες του Αρη.

Η ΑΕΚ χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησε του Αρη με 4-0, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μάρκο Λιβάγια, που σκόραρε το τέταρτο γκολ της Ενωσης, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι έκαναν καλή εμφάνιση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίκτες του Πάκο Ερέρα.

Παράλληλα, ο Κροάτης επιθετικός αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα στα ματς με Παναθηναϊκό, Μπάγερν και Ατρόμητο, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ηταν ένα μεγάλο σκορ, μια καλή εμφάνιση, αλλά όχι μια νίκη τόσο εύκολη όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Ο Άρης πίεσε την ΑΕΚ και είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως άλλαξε η εικόνα στο β’ μέρος. Η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στον Άρη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ΑΕΚ: «Πράγματι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Το κάναμε και πέρυσι όμως, φέτος μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα σε Μπάγερν και Ατρόμητο μπορούμε να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ