Οικονόμου: «Εκμεταλλευτήκαμε τα κενά και πετύχαμε πολλά γκολ»

Οικονόμου: «Εκμεταλλευτήκαμε τα κενά και πετύχαμε πολλά γκολ»

Ο σέντερ μπακ της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη (4-0) της Ενωσης στο παιχνίδι με τον Αρη.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Αρη, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να κερδίζει εύκολα με 4-0, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σέντερ μπακ της Ενωσης, Μάριος Οικονόμου, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά του Αρη, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Κουέστα και πέτυχαν πολλά γκολ. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το αποτέλεσμα δικαίωσε την εμφάνισή μας. Κάναμε πολλές τελικές φάσεις και πετύχαμε πολλά γκολ. Ο Άρης είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού, αλλά εμείς βγαίναμε καλά στις αντεπιθέσεις. Είχαμε καλές μεταβιβάσεις και ένταση στο παιχνίδι μας και εκμεταλλευτήκαμε τα κενά. Σίγουρα ανεβαίνει η ψυχολογία μας ενόψει Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ