Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με τον Κουλούρη και στο τέλος πάλεψε για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας

Ρέι: Ο Αργεντινός φέρει ευθύνη και στα δυο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο από τον Γεσίλ. Η χειρότερη του μέρα κάτω από τα δοκάρια, κόστισε στην ομάδα ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Βιερίνια: Τα ανεβάσματα του από την αριστερή πλευρά, έδωσαν πνοή στην επίθεση του «Δικεφάλου» και εξτρά λύσεις στην ανάπτυξη. Αμυντικά όμως δεν μπόρεσε σε συνεργασία με τον Μακ, ν’ ανταποκριθεί.  Στην φάση του 1-1 «ξεχνάει» τον Σπιριντόνοβιτς, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ.

Βαρέλα: Απέναντι στον Ντουρμισάι, δεν είχε ιδιαίτερη πίεση. Ωστόσο δεν απέφυγε τα λάθη που έβαλαν σε κίνδυνο την άμυνα. Ήταν αρκετά αργός στις αντιδράσεις του, ειδικά στην φάση του δεύτερου γκολ, που κάλυπτε τον Γεσίλ. Κακό παιχνίδι από τον Καποβερντιανό…

Κρέσπο: Προσπάθησε να βγάλει παιχνίδι για την ομάδα χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, μένοντας μόνο σε «καμινάδες» ή πάσες στο πλάι. Αμυντικά και αυτός ήταν… επικίνδυνος, όντας σε κάκιστη ημέρα.

Κάνιας: Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή από τον Ισπανό, που ευτυχώς δεν κόστισαν. Βεβιασμένες επιλογές με την μπάλα στα πόδια, την στιγμή που η ομάδα είχε ανέβει ψηλά για να πιέσει. Δεν ενέπνευσε σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Τσίμιροτ: Κλήθηκε να καλύψει τις προωθήσεις του Βιεϊρίνια στα αριστερά και ταυτόχρονα να βοηθήσει τον Ελ Καντουρί στο δημιουργικό κομμάτι.

Κάμπος:  Ήταν από τους παίκτες που έτρεψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα από όσους αγωνίστηκαν, αλλά… έμεινε σε αυτό. Είχε ενέργεια, πάθος ωστόσο έμεινε και πάλι μόνο στην… προσπάθεια.

Μακ: Ο Σλοβάκος αντί να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, συνεχίζει να μια πτωτική πορεία. Δεν απείλησε επ’ ουδενί την αντίπαλη εστία. Αναμενόμενη η αντικατάσταση του στο 66ο λεπτό από τον Λουτσέσκου, καθώς ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Ελ Καντουρί: Το απόλυτο τίποτα. Ήταν ο μόνιμος αποδέκτης των παρατηρήσεων από τον Λουτσέσκου, από το πρώτο λεπτό σχεδόν και παρόλα αυτά έμεινε στον αγώνα για όλο το 90λεπτο. Πότε επιτέλους θα καταλάβει ο Λουτσέσκου πως πρέπει να τον αφήσει εκτός 11αδας;

Κουλούρης:  Πλην από την φάση του πέναλτι και την εύστοχη εκτέλεση του χάνει μια τεράστια ευκαιρία να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, αλλά προτιμά να τελειώσει την φάση με το στήθος σε εστία χωρίς τερματοφύλακα.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ήταν ο μοναδικός που στο δεύτερο ημίχρονο πίστεψε στην νίκη και αυτό φάνηκε από την λύσσα που τον έπιασε να πετύχει η ομάδα το γκολ της ισοφάρισης

Πέλκας: Έδωσε λύσεις μεσοεπιθετικά, αλλά σε δυο περιπτώσεις από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πρίγιοβιτς: Είχε την ευκαιρία να σπάσει το ρόδι και να πετύχει το πρώτου γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Το τελείωμα που κάνει στην φάση του 84’, φανερώνει ξεκάθαρα την διάθεση που είχε μπαίνοντας στον αγώνα για δεύτερη σερί φορά ως αλλαγή.

Λημνιός: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του και σίγουρα θα μπορούσε να μπει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Λουτσέσκου: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν λίγο καλύτερος από τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, όμως και πάλι δεν πήρε αυτό που ήθελε την νίκη. Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά η ομάδα σε όλους τους τομείς για να μπορέσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη
εκτός Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ