ΑΕΚ: Τα έκανε όλα σε 6 δευτερόλεπτα – Η ασύλληπτη κούρσα του Μπογέ (vid)

ΑΕΚ: Τα έκανε όλα σε 6 δευτερόλεπτα – Η ασύλληπτη κούρσα του Μπογέ (vid)

Η κίνηση του Λούκας Μπογέ στο 1-0 ήταν… όλα τα λεφτά δείχνοντας τι μπορεί να κάνει και να δώσει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ χθες βράδυ για πρώτη φορά είδε τον πραγματικό Λούκας Μπογέ στο χορτάρι… Ο Αργεντίνος μετά από τρεις μήνες έκανε ντεμπούτο ως βασικός σε επίσημο αγώνα, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από το πρόβλημα με το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών αρχές Αυγούστου (στην προθέρμανση του αγώνα με την Σέλτικ στην Γκλασκώβη).

Εν τέλει επέστρεψε και χθες στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Αρη έκανε το… ασύλληπτο. Διότι η κούρσα του στο πρώτο γκολ, μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί. Στην πρώτη κιόλας επίθεση της ΑΕΚ, όντας «παγωμένος» ο Αργεντίνος έκανε κάτι.. αδιανόητο.

Πήρε την μπάλα ένα… κλικ πίσω από την σέντρα στο 4.18 με τρεις παίκτες στο πεδίο του (Μαβράι, Μπάσα, Κωνσταντινίδης). Με την αλλαγή κατεύθυνσης κέρδισε τον χώρο, έκανε την ταχύτατη κούρσα (στο κυνήγι του προστέθηκε και ο Κολάσο) και με ιδανικό πλασέ στο 4.24 η μπάλα ήταν στα δίχτυα για το 1-0. Ένα γκολ που μέτρησε πολύ για το πρώτο δύσκολο 45λεπτο της ΑΕΚ.

Ο Μπογέ έλαμψε και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα γκολ και τελικά έδωσε και μια υπέροχη ασίστ στον Λιβάγια για το 4-0.

Και από εδώ και πέρα λύνει πολλά από τα θέματα του Μαρίνο Ουζουνίδη στα εξτρέμ, έχοντας πλέον και τη δυνατότητα να ξεκουράζει παίκτες όπως ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος, αλλά και να διαφοροποιεί τον τρόπο ανάπτυξης και απειλής του αντιπάλου. Και ο 22χρονος Αργεντίνος έχει μπροστά του όλο το… δρόμο που πρέπει για να τον διαβεί και πείσει την ΑΕΚ ότι πρέπει να πληρώσει στην Τορίνο τα 6 εκατ.ευρώ της ρήτρας για να ενεργοποιηθεί και το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το 2022. Ο Μπογέ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φέτος, μαζί με τον Λιβάγια, τον Μάνταλο και τον Πόνσε. Και ξέρει ότι έχει να δώσει ακόμη πάρα πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ