Παναθηναϊκός : Έφυγε για την Αργεντινή ο Τσάβες χωρίς την άδεια του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός : Έφυγε για την Αργεντινή ο Τσάβες χωρίς την άδεια του Παναθηναϊκού

Ο Αντρές Τσάβες έφυγε για την πατρίδα του χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό. Τι λέει η ΠΑΕ.

Ο Άντρες Τσάβες πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί όπου και έκανε θεραπεία, αλλά στη συνέχεια πήρε το αεροπλάνο και αναχώρησε για την Αργεντινή, δίχως να έχει πάρει άδεια από κανέναν.

Ο Αργεντινός ενημέρωσε πως θα επισκεφτεί δικό του γιατρό εκεί, διότι οι ενοχλήσεις παραμένουν, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα απέναντι στον Ατρόμητο.

Το πρωί είπε στον Ουζουνίδη ότι αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις και δεν καταλαβαίνει το γιατί, αφού οι γιατροί έχουν δώσει το «ok» για να αγωνιστεί και το μεσημέρι αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του.

Μια εξέλιξη που αναμένεται να έχει επιπτώσεις για τον Αργεντινό επιθετικό. Από την καταγγελία της συμφωνίας από πλευράς Παναθηναϊκού, μέχρι και διακοπή συμβολαίου, από τη στιγμή που αποφάσισε να αναχωρήσει μόνος του και χωρίς την άδεια του Παναθηναϊκού.

Ζήτησε άδεια που δεν έγινε δεκτή

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός, ζητήθηκε από τον Τσάβες να κάνει μαγνητική, με τον ίδιο να ζητάει άδεια για να πάει στην Αργεντινή προκειμένου να δει τον γιατρό της Μπόκα, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά των «πράσινων».

Παρά ταύτα ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο και πλέον οι «πράσινοι» θα κινηθούν βάσει εσωτερικού κανονισμού και όλα τα ενδεχόμενο για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ