Χαντί : «Δεν σημαίνει κάτι η ήττα από την ΑΕΚ, αξίζει θέση στην 5άδα ο Άρης »

Χαντί : «Δεν σημαίνει κάτι η ήττα από την ΑΕΚ, αξίζει θέση στην 5άδα ο Άρης »

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Αήττητου Σπάτων δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Πάκο Ερέρα.

Ο Αγγελος Χαντί ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη και φέτος αγωνίζεται στον Αήττητο Σπάτων, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το ματς των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (31/10, 17:15, στο Βικελίδης).

Ο διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας είπε ότι ο Αρης διαθέτει καλό υλικό, ότι δεν πρέπει να υπάρξει πανικός μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και ότι οι κίτρινοι αξίζουν θέση στην πρώτη 5άδα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

-Για τη νέα του ομάδα, τον Αήττητο Σπάτων: Είναι η μοναδική ομάδα της Αθήνας στη Β’ εθνική. Ελπιδοφόρα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Αυτά δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει δουλειά ακόμα

-Για την πρεμιέρα της Football League και το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πλατανιά: Ο Πλατανιάς ήταν μια ομάδα Super League πέρσι και η ομάδα μας συμμετέχει πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία. Αν δείτε και το ρόστερ, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα χρειάζεται το χρόνο της.

-Για τους στόχους της ομάδας του: Η Β’ κατηγορία είναι μια δύσκολη κατηγορία, κρύβει εκπλήξεις, είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο και ένα από τα φαβορί δεν κέρδισε χθες. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε. Στο τέλος κάνουμε ταμείο.

-Για τα παιχνίδια του ομίλου της ομάδας του στο κύπελλο Ελλάδας και τους στόχους της στον θεσμό: Νομίζω από αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνον κερδίζεις από μεγάλους αντιπάλους και είναι καλή εμπειρία και για πολλά παιδιά που παίζουν πρώτη φορά εναντίον αυτών των παικτών και των ομάδων. Δεν υπάρχει άγχος βέβαια όπως σας είπα, ο Αήττητος δεν έχει να χάσει τίποτε, μόνο να κερδίσει.

-Για το πέρασμά του από τον Άρη και την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης: Σίγουρα το να έχεις φορέσει η φανέλα του Άρη είναι πολύ τιμητικό και το κουβαλάς μαζί σου όσα σου τα χρόνια. Μόνο όταν παίξεις σε τέτοιες ομάδες καταλαβαίνεις το μέγεθός τους. Είναι όμορφο για μένα, έχω πολλούς γνώριμους, έχουν μείνει κάποιοι παίκτες από πέρσι, μόνο όμορφα συναισθήματα έχει από τον Άρη γιατί ήταν μια ωραία χρονιά η περσινή με την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει. Πολύ όμορφο συναίσθημα, είναι χαρά να ξαναβρεθώ στο γήπεδο του Άρη .

-Για τον φετινό Αρη και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: Παρακολουθώ την ομάδα, είναι σίγουρα μια καινούργια ομάδα, αν δεν κάνω λάθος τρεις παίκτες παίζουν από πέρσι, όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν τον Άρη ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, λογικό είναι οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν, ειδικά στην Super League. Το σύνολο των παικτών που έχει φτιάξει φέτος η ομάδα του Άρη είναι πολύ ποιοτικό. Επειδή έχασε 4-0 από την ΑΕΚ, δεν σημαίνει κάτι, μπορεί να συμβεί. Είμαι αισιόδοξος για τον Άρη ότι θα πάει πολύ καλά γιατί έχει φτιάξει ένα σύνολο παικτών και μια ομάδα γενικότερα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Απλά θέλει το χρόνο του ακόμη για να πρωταγωνιστήσει και να είναι εκεί που θέλει ο κόσμος και του αρμόζει.

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης: Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που βάσει των παικτών που έχει και της ιστορίας της, της αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, και ελπίζω να τα καταφέρει.

Για τον κόσμο: Ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί στα δύσκολα, όταν η ομάδα ήταν στην Γ’ και την Β’ Εθνική, πόσο μάλλον τώρα, οι φίλοι του Άρη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ