Με πατερίτσες ο Γκερέρο (pics)

Με πατερίτσες ο Γκερέρο (pics)

Ο Ισπανός επιθετικός εμφανίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με πατερίστες και ειδικό νάρθηκα στο γόνατο και παρακολούθησε από κοντά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε τελικά η νίκη του Ολυμπιακού (0-2) στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ, καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Ισπανός μετά την επιστροφή της ομάδας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για 1,5 μήνα.

Ο Ιβηρας επιθετικός παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ισπανός στράικερ μάλιστα εμφανίστηκε με πατερίτσες και ειδικό νάρθηκα στο γόνατο. Μαζί του στο γήπεδο βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας, αλλά και ο Γιασίν Μεριά, που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ