Βούκοβιτς: «Το γκολ δείχνει την ποιότητα και την θέληση της ομάδας»

Βούκοβιτς: «Το γκολ δείχνει την ποιότητα και την θέληση της ομάδας»

Ο Σέρβος σέντερ μπακ μίλησε για την υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε ότι το γκολ του Μάνου στις καθυστερήσεις δείχνει την ποιότητα και τη θέληση των παικτών του Ολυμπιακού.

Το γκολ του Μάνου στο 90’ λύτρωσε τον Ολυμπιακό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον οδήγησε σε μία τεράστια νίκη. Ο Βούκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι το γκολ του νεαρού στράικερ δείχνει την ποιότητα και την θέληση της ομάδας, η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να παλεύει για τη νίκη.

Παράλληλα, ο Σέρβος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιωθούν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι σύντομα οι Πειραιώτες θα πετυχαίνουν περισσότερα γκολ, καθώς διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες με μεγάλη ποιότητα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε δυνατά, δεν ήμασταν πεινασμένοι. Στο δεύτερο μέρος το αλλάξαμε αυτό. Μπήκαμε πεινασμένοι, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Σήμερα πήραμε τη νίκη στο 90′, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Οταν μια ομάδα κάθεται πολύ πίσω, είναι δύσκολο να βρεις κενά και διαδρόμους. Τα καταφέραμε για τρίτη φορά να βάλουμε γκολ στα τελευταία λεπτά και αυτό δείχνει την ποιότητα και την θέληση της ομάδας. Δεν ξέρω γιατί φτάνουμε μέχρι εκεί για να σκοράρουμε. Δεν είμαστε τυχεροί. Στο μέλλον πιστεύω ότι θα βάζουμε πολλά γκολ, γιατί έχουμε ποιότητα και εξαιρετικούς παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ