Σούπερ Λίγκα: Ψηφίστε τον MVP της 8ης αγωνιστικής

Σούπερ Λίγκα: Ψηφίστε τον MVP της 8ης αγωνιστικής

Μέσα από το γκάλοπ που διενεργεί to10.gr, μπορείτε να αναδείξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής.

Έπεσε η «αυλαία» και της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. To10.gr ξεχώρισε τους Μπογέ, Μάνο, Ζαμπά, Κουλούρη και Αντέτζο, τους οποίους μπορείτε να ψηφίσετε ώστε να αναδείξετε τον MVP.

Λούκας Μπογέ
Ο Αργεντινός έπαιξε πρώτη φορά βασικός και τα έκανε… όλα στο 4-0 της ΑΕΚ επί του Άρη. Μόλις στο 5ο λεπτό, με μια φοβερή κούρσα 57 μέτρων ξεπέρασε μόνος του ολόκληρη την άμυνα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0! Από εκεί και πέρα, όποτε είχε τη μπάλα στα πόδια του, δεν του την έπαιρνε κανείς, δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα του Άρη, ενώ στο 72’ με εκπληκτικό άγγιγμα έδωσε έτοιμο στον Λιβάγια το 4-0.

Δημήτρης Μάνος
Ηταν ο ποδοσφαιριστής που χάρισε τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό, την ώρα που οι Πειραιώτες βρίσκονταν πολύ κοντά σε μια οδυνηρή γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη. Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 75ο λεπτό και με κίνηση που θύμισε… Αλέκο Αλεξανδρή βρήκε δίχτυα στο 90’, λυτρώνοντας τους ερυθρόλευκους για το 1-0.

Λέο Ζαμπά
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε καθοριστική συνεισφορά στην πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Μπορεί να μην σκόραρε, ήταν όμως ο άνθρωπος που έφτιαξε τα δύο γκολ του δικεφάλου, μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ σε Πρίγιοβιτς και Λημνιό. Γενικότερα ήταν πολύ καλός δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην πράσινη άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε.

Ευθύμης Κουλούρης
Για μία ακόμη φορά, ο επιθετικός του Ατρόμητου βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων MVP. Αυτή τη φορά είχε καθοριστική συμμετοχή στο να μην ηττηθεί η ομάδα του και να αποσπάσει 2-2 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ηταν ο παίκτης που ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 στο 35’, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα, είχε δοκάρι. Γενικότερα ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις των φιλοξενούμενων βοηθώντας τους συμπαίκτες να φανούν επιθετικά.

Ντανιέλ Αντέτζο
Αν και αμυντικός, ήταν ο παίκτης που έδωσε μια τεράστια νίκη στην Λαμία, γράφοντας το τελικό 3-2 επί του Λεβαδειακού. Τι κι αν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81’ σε 2-2, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, χτύπησε δύο λεπτά αργότερα (83’) για να σκοράρει το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ