Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Τριφυλλιού στην ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Τούμπα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Ασπρόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ των Πρίγιοβιτς και Λημνιού. Διαβάστε στο 10.gr την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού.

Διούδης: Η επέμβασή του σε κεφαλιά του Πρίγιοβιτς στο πρώτο ημίχρονο είναι η απόκρουση της σεζόν έως τώρα. Γενικά ο Ελληνας τερματοφύλακας κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό μέχρι ένα σημείο και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Κουλιμπαλί: Πολλά τρεξίματα από τον δεξί μπακ του Παναθηναϊκού, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Μπίσεσβαρ. Πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, δίχως να απειλήσει όμως. Στο τέλος φάνηκε κουρασμένος και γι’ αυτό έχασε τον Ζαμπά στη φάση του 2-0.

Ινσούα: Ξεκίνησε εξαιρετικά, προσπάθησε να αναχαιτίσει τον… ορμητικό Ζαμπά, το κατάφερε τις περισσότερες φορές, αλλά στη μία που του ξέφυγε ήρθε η σέντρα για το 1-0. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου.

Μαυρομμάτης: Αν και μπήκε στο γήπεδο χωρίς να είναι… ψαρωμένος, όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του έπεφτε. Έχασε μονομαχίες, έδειχνε φοβισμένος κάποιες στιγμές, αλλά σίγουρα δικαιολογείται λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Κολοβέτσιος: Μέχρι τα μισά ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος και αυτός έπεσε, όπως και όλη η ομάδα. Έχασε τον Πρίγιοβιτς στη φάση του 1-0, έχασε όλη η άμυνα τη σέντρα στο 2-0 του Λημνιού.

Δώνης: Πολύ κακή βραδιά για τον Έλληνα μέσα, που δεν βοήθησε ούτε ανασταλτικά, ούτε πολύ περισσότερο δημιουργικά. Οι μέσοι του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν απέναντί του, ενώ έκανε πολλά εύκολα λάθη.

Κουρμπέλης: Κακή μέρα και για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποίος έβγαλε και εκνευρισμό προς το φινάλε της αναμέτρησης. Είχε θέματα απέναντι σε Βέρνμπλουμ και Κάνιας και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Μπουζούκης: Ο μοναδικός από τη μέση και μπροστά που το… πάλεψε. Είχε μια κάθετη στον Μακέντα στο 6’, είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με σουτ στο 54’ που έφυγε λίγο άουτ, πήρε πρωτοβουλίες και δεν φοβήθηκε. Θετική παρουσία απ’ το νεαρό.

Χατζηγιοβάννης: Πολύ μακριά απ’ τον καλό του εαυτό. Δεν ζήτησε μπάλες, δεν απείλησε την αντίπαλη άμυνα, βγήκε χαμένος όταν επιχείρησε να πάει στο ένας εναντίον ενός. Η χειρότερη μέρα του στη σεζόν.

Καμπετσής: Επίσης άφαντος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν απείλησε, έχανε εύκολα την μπάλα, δεν είχε στηρίγματα και δεν κατάφερε να κάνει την άμυνα του ΠΑΟΚ να τον νιώσει.

Μακέντα: Ο Ιταλός ήθελε, αλλά φάνηκε πως δεν μπορούσε σε αυτό το ματς. Έτρεξε πολύ, ζήτησε μπάλα, έβγαλε εγωισμό, πήγαινε με δύναμη στις μονομαχίες, όμως έμεινε μακριά από την εστία του Πασχαλάκη.

Χατζηθεοδωρίδης: Μπήκε στη θέση του Χατζηγιοβάννη άλλα δεν άλλαξε πολλά. Λίγες επαφές με την μπάλα, δεν τροφοδοτήθηκε και δεν τροφοδότησε ούτε εκείνος τους συμπαίκτες του.

Κάτσε: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μουνιέ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ