Πρίγιοβιτς: «Δεν επαναπαυόμαστε επειδή έχουμε κερδίσει στα ντέρμπι»

Πρίγιοβιτς: «Δεν επαναπαυόμαστε επειδή έχουμε κερδίσει στα ντέρμπι»

Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πήραν το μάθημά τους από την ήττα από τη Βίντι.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας. Ο Σέρβος επιθετικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Δικέφαλος πήρε το μάθημά του μετά την ήττα από τη Βίντι και έβγαλε άμεσα αντίδραση.

Για την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς είπε: «Όλα πηγαίνουν στη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τη γυριστή κεφαλιά του στο πρώτο ημίχρονο, την οποία απέκρουσε ο Διούδης είπε: «Είδα τη φάση στα αποδυτήρια, έκανα μια καλή κεφάλια αλλά ήταν μια πολύ καλή απόκρουση».

Για το αν θεωρεί ότι παίρνει την ομάδα στις πλάτες του με τα γκολ που πετυχαίνει: «Παίζουμε καλά σαν ομάδα και κουβαλάμε όλοι μαζί σαν σύνολο την ομάδα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον αφοσιωνόμαστε στο ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί».

Για τις νίκες του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: «Παίρνουμε κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά. Δεν σημαίνει κάτι ότι έχουμε κερδίσει σε όλα τα ντέρμπι και δεν επαναπαυόμαστε. Το ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι σημαίνει ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το άλλο μισό του πρωταθλήματος. Πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε ματς και σε κάθε αντίπαλο».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βίντι που έχασε ο ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης ανήκει στο παρελθόν. Πήραμε το μαθήματα μας και αυτό το δείξαμε σήμερα».

Αν ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚ ο καλύτερος μέχρι τώρα: «Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας έως τώρα ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων, ξέρετε πως νιώθω για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Ευελπιστώ να φέρουμε κι άλλους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ