Ολυμπιακός: Το 3/3 του… Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το 3/3 του… Μαρτίνς

Έχει γίνει συνήθεια στον Ολυμπιακό να λυτρώνεται στις καθυστερήσεις, διότι στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε για τρίτη φορά φέτος μετά το 90' και μάλιστα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι καρδιοχτύπησαν στο ματς με την ελαφρά ταξιαρχία καθώς λίγο έλειψε να αφήσουν δύο βαθμούς, όμως ο Δημήτρης Μάνος λύτρωσε την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στις καθυστερήσεις.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στη χθεσινή αναμέτρηση, ερχόμενος από τον πάγκο στο 75ο λεπτό και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που λύτρωσε τους Πειραιώτες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός «σώζει» τους τρεις βαθμούς στο «παρά πέντε», ούτε καν η δεύτερη τη φετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν επαναλάβει το σκηνικό αυτό και το χθεσινό ήταν το τρίτο παιχνίδι σε οκτώ αγωνιστικές που λυτρώνονται μετά το 90ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, πρώτη φορά έγινε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Νάτχο σκόραρε με όμορφο σουτ στο 92 λεπτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και στα τρία παιχνίδια που ο Ολυμπιακό δεινοπάθησε αλλά εντέλει έφτασε στη νίκη, οι σκόρερ των τερμάτων μπήκαν ως αλλαγή. Ο Ισραηλινός μέσος με τους Αρκάδες πέρασε στο 84′ στη θέση του Καμαρά, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τον Χασάν στη θέση του Μπουχαλάκη στο 73ο λεπτό απέναντι στους κυανέρυθρους και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο και ο Αιγύπτιος στο 92′ με όμορφη κεφαλιά λύτρωσε τους ερυθρόλευκους και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το γκολ του Νάτχο στο 92ο λεπτό κόντρα στον Αστέρα: 

Το γκολ του Χασάν στη Νέα Σμύρνη:

Το γκολ του Μάνου στις καθυστερήσεις του ματς με τον Απόλλωνα:

https://www.youtube.com/watch?v=o-Ady_T8Hfw

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ