Ερέρα και παίκτες μίλησαν για λάθη και αντίδραση

Ερέρα και παίκτες μίλησαν για λάθη και αντίδραση

Συζήτηση για τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια του Άρη από προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Ο Πάκο Ερέρα είπε λίγα πράγματα στο χθεσινό… group therapy στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο.

«Είμαι πολλά χρόνια προπονητής και ξέρω πως πρέπει να διαχειριστούμε μία τέτοια κατάσταση. Κάποια πράγματα τα έχω ήδη στο μυαλό και ξέρω πως θα τα αλλάξω. Σε μένα πέφτει το βάρος. Είναι καλό που τα συζητάμε όλα, αλλά εγώ πρέπει να πάρω τις αποφάσεις, για το καλό της ομάδας».

Το παρόν έδωσε και ο αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος που στάθηκε κυρίως στην διατήρηση του καλού κλίματος στα αποδυτήρια, την οποία θεωρεί βασική συνθήκη της αγωνιστικής ανάκαμψης.
Ως πιο έμπειροι, Μπάσα και Μάβραϊ, πήραν το λόγο, τονίζοντας πως «πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, από τις προπονήσεις ακόμη. Έτσι αλλάζει η κατάσταση. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας και ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε όλοι».

Ο Ερέρα ζήτησε από όλους να μιλήσουν. Το έκαναν και τρεις Έλληνες παίκτες, Διαμαντόπουλος, Ναζλίδης και Δεληζήσης. Ο τελευταίος, θέλησε να… χτυπήσει στο φιλότιμο: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα άμεσα. Ευθύνη έχουμε όλοι μας. Δεν πρέπει να πικράνουμε άλλον τον κόσμο. Είναι στο χέρι μας, πρέπει να λειτουργήσουμε σαν μία γροθιά».

Αμφίβολος λόγω ίωσης ο Παυλίδης

Ο Μπάμπης Παυλίδης ταλαιπωρείται από μια ίωση και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα κυπέλλου είναι αμφίβολη. Ο Έλληνας μέσος πιθανώς θα ήταν στις επιλογές του προπονητή του, αλλά όλα θα κριθούν από την εξέλιξη της κατάστασής του σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ