ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα για υπογραφές ο Σαμπανάτζοβιτς!

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα για υπογραφές ο Σαμπανάτζοβιτς!

Ο 19χρονος Βόσνιος, Ανελ Σαμπανάτζοβιτς, τις προσεχείς ημέρες θα πατήσει… Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Ο 19χρονος Βόσνιος αμυντικός χαφ της Ζελέζνιτσαρ θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής του θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ και από το προσεχές καλοκαίρι θα φορά την φανέλα με την οποία μεγαλούργησε και ο πατέρας του Ράφικ.

Ο Ανέλ θα έρθει στην πρωτεύουσα για να γνωριστεί με τη διοίκηση και τον προπονητή, αλλά και να δει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο γεννημένος στις 24 Μάιου του 1999 στις ΗΠΑ, Ανελ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταλέντα της γενιάς του και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του και εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τη ομάδα της Βοσνίας για την απόκτησή του. Το ποδοσφαιρικό του ταξίδι ξεκίνησε στην Ζελέζνιτσαρ. Ξεκίνησε από την Κ17 της βοσνιακής ομάδας και τον Οκτώβρη του 2016 προωθήθηκε στην Κ19. Από τον Ιούλιο του 2017 αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα, με την οποία έχει παίξει συνολικά σε 40 παιχνίδια. Φέτος, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της Ζελέζνιτσαρ, έχοντας μέχρι στιγμής «γράψει» 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έχει παίξει 9 ματς πρωταθλήματος, 4 αγώνες στα προκριματικά του Europa League και 1 παιχνίδι Κυπέλλου, στα οποία έχει σκοράρει 1 γκολ. Σε δύο από τα 14 παιχνίδια μάλιστα αγωνίστηκε και ως κεντρικός μέσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ