Μπάσα: «Απόλυτα ευχαριστημένος που επέλεξα τον Άρη»

Μπάσα: «Απόλυτα ευχαριστημένος που επέλεξα τον Άρη»

Συνέντευξη σε ελβετικό μέσο έδωσε ο Αλβανός διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη, στην οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον κόσμο της και την πόλη.

Δικαιωμένος από την επιλογή του να ζήσει στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί στον Άρη, δηλώνει ο Μίτζεν Μπάσα. Ο Αλβανός μέσος των κίτρινων, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Λοζάνης και μίλησε για την μεγάλη δυναμική των κιτρινόμαυρων, αλλά και τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπάσα ο οποίος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελβετία, είχε αγωνιστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Λοζάνη (2004-05), ενώ και το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από μέρους της. Τελικά ο 32χρονος και έτσι τη φετινή σεζόν βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα.

Ο Μπάσα που μετράει πάνω από 250 αγώνες στην Ιταλία τόνισε αρχικά: Δεν έχω μετανιώσει καθόλου την επιλογή μου να παίξω στον Άρη» για να συνεχίσει: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα, αντιμετωπίσαμε βατούς αντιπάλους και μετά ήρθαν τα ντέρμπι. Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και η ποιότητα ζωής στο πιο υψηλό επίπεδο. Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά πολύ όμορφο μέρος να ζεις και οι άνθρωποι εδώ είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ενθουσιώδεις και φανατισμένοι μέσα στο γήπεδο, αλλά σεβάσμιοι έξω από αυτό. Δεν έχω παρά μόνο θετικά να μπω για την εμπειρία μου μέχρι τώρα».

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κόσμος του Άρη χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια. «Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά χαρούμενοι, γιατί η ομάδα επέστρεψε και παίζει ξανά τέτοια παιχνίδια. Από το ξεκίνημα της σεζόν το γήπεδο είναι μονίμως γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο. Ο Άρης είναι πολύ δημοφιλές σωματείο», επεσήμανε ο Μπάσα.

Τέλος ρωτήθηκε και για το σενάριο επιστροφής του στην Λοζάνη το περασμένο καλοκαίρι και απάντησε: «Δεν θέλω να πάω πίσω σε αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ έχω ξεσπάσει ποδοσφαιρικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ