Κούγιας: «Όποιος θέλει τις μετοχές της ΑΕΛ, να μου κάνει πρόταση σε 15 μέρες»

Κούγιας: «Όποιος θέλει τις μετοχές της ΑΕΛ, να μου κάνει πρόταση σε 15 μέρες»

Ανοικτό κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σε συνέντευξη Τύπου με κυρίως θέμα το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μιλώντας στα ΜΜΕ πριν από το ματς της Λάρισας με τον Ηρόδοτο για το Κύπελλο Ελλάδας απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας να του καταθέσει πρόταση εντός των επόμενων 15 ημερών.

Παράλληλα, απάντησε για τα οικονομικά που πληρώνει στο AEL FC Arena» αλλά για το ενδιαφέρον του του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

Για τον πόλεμο που θεωρεί ότι δέχεται και τις προτάσεις που περιμένει: «Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από την θέση που έχω του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Για το ότι κανείς δεν ευχαριστήθηκε όταν ο ίδιος ανέλαβε την ΑΕΛ: «Όταν ήρθα εγώ εδώ κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin, είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στην Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον «χρυσό αιώνα» του Περικλέους».

Για τα χρήματα που δίνει για τη χρήση του «AEL FC Arena»: «Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Σε επίπεδο αποζημίωσης οικονομικής. 10.000 ευρώ κάθε παιχνίδι και για οποιοδήποτε, έστω και ένα εισιτήριο πάνω από 2.500 εισιτήρια, θα υπήρχε καταβολή 30%. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί».

Για τον Πλεξίδα: «Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ