Τσουρέλας: «Ευχάριστη έκπληξη ο Βέρνμπλουμ»

Τσουρέλας: «Ευχάριστη έκπληξη ο Βέρνμπλουμ»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Σουηδό χαφ αλλά και για τον Ζαμπά, τον οποίο τόνισε ότι φοβούνται οι αντίπαλοι αμυντικοί

Ο Απόστολος Τσουρέλας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-0 και η εμφάνιση της ομάδας, άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αναφέρθηκε και τους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά.

Για τη νίκη επί των πρασίνων είπε: «Ήταν μια βραδιά με υποσχέσεις για το μέλλον και καλό θέαμα. Η κριτική για τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι λάιτ, θα είναι λίγο σκληρή, να φέρει σκέψεις για να προβληματίσει κάποιους ώστε να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, διότι ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο σε όλους τους τομείς. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να παίξουμε σε άλλο επίπεδο.

Στο παιχνίδι τώρα, σύμφωνα με αυτό που βλέπαμε, ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ και όταν έμπαινε θα τελείωνε και το ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, ξεκίνησε με καλή διάθεση, και δύο ποδοσφαιριστές από τα άκρα που είχαν καιρό να μας ευχαριστήσουν με τις εμφανίσεις τους, μιλάω για τους Μάτος και Βιεϊρίνια, τα πήγαν πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είχε μία πολύ καλή ανάπτυξη και στις δύο πλευρές, κάναμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες.

Ο Πρίγιοβιτς έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο, μία κινητικότητα, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις απλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός, ήρθε πάλεψε δεν προσπάθησε να καταστρέψει το παιχνίδι, ήταν μεν αμυντική η τακτική αλλά όχι καταστροφική, ο Δώνης έστησε την ομάδα πολύ έξυπνα. Για τον Λουτσέσκου, είδαμε έναν κορμό στην ενδεκάδα και όχι τέσσερις και πέντε αλλαγές ώστε να χαλάει η ομοιογένεια».

Για το βάθος του ΠΑΟΚ: «Για αυτόν τον λόγο έχει ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης τόσα λεφτά. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη μίας ομάδας, να έχει παίκτες ισάξιους και μέσα και έξω από το γήπεδο. Γι’ αυτόν τον λόγο αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός στην Ελλάδα, με θετική κατεύθυνση, δεν θα έχει κανέναν πρόβλημα. Ο στόχος αυτού του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έξω από την Ελλάδα, εκεί θα κρίνουμε το επίπεδο της ομάδας με ξένους αντιπάλους. Εκεί παίζεται το κανονικό ποδόσφαιρο, εδώ έχουμε 3-4 ομάδες ενώ οι υπόλοιπες είναι χαμηλού επιπέδου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παίζουν μεταξύ τους τρίτη χρονιά, άρχισαν να καταλαβαίνουν την νοοτροπία της ομάδας και της πόλης. Πλέον έχουν άλλη αντιμετώπιση στα ντέρμπι…».

Για τους καινούριους παίκτες και ειδικά για τους Ζαμπά και Βέρνμπλουμ είπε: «Για μένα ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη ο Βέρνμπλουμ. Ήταν πολύ καλός στην υποδοχή της πρώτης πάσας, έχει καλό άλμα, πήρε και όλες τις κεφαλιές. Δεν έχει όμως το ένας με έναν, δεν έχει καλή υποδοχή της μπάλας σε μικρό χώρο, δεν έχει την ταχύτητα αλλά θα ταιριάξει γενικά με την ομάδα και θα μπει στους δικούς του ρυθμούς. Ο Ζαμπά δεν ήταν πολύ καλός στην αρχή, δεν του βγήκαν οι πρώτες προσπάθειες, αλλά μετά ανέβηκε. Είναι ένας παίκτης που έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ, λόγω της σωματοδομής του, είναι ένας παίκτης που ο αντίπαλος τον φοβάται γιατί είναι γρήγορος και δυνατός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ