Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : «Δεν υπάρχει δικαιολογία», δήλωσε ο Κουλούρης

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : «Δεν υπάρχει δικαιολογία», δήλωσε ο Κουλούρης

Για τον Ευθύμη Κουλούρη δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας, ενώ τόνισε ότι όλοι πρέπει να δίνουν το 120%

Ο Ευθύμης Κουλούρης που σκόραρε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (2-2), μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στα εκτός έδρας παιχνίδια, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία και πως όλοι πρέπει να δίνουν το 120%.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες του κόσμου αλλά και το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να βρεθεί στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουλούρης στη NOVA:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Νομίζω ότι πρέπει όλοι να δούμε τι έφταιξε, εκτός έδρας δεν έχουμε πάρει ακόμα τις νίκες που θέλουμε. Νομίζω σήμερα ήμασταν καλοί, βγάλαμε φάσεις και ο αντίπαλος δεν έβγαλε κατά τη γνώμη μου, της ομάδας και του προπονητή. Νομίζω αποδώσαμε καλά, πάλι το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης πρέπει να δει τι φταίει, όλοι να δίνουμε το 120% σε αυτή την ομάδα, όχι το 100%, για να βγούμε νικητές. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε εκεί που αξίζουμε κι εκεί που πρέπει».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Δεν μας αγχώνει, μας πεισμώνει. Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, κανείς δεν φέρνει αντίρρηση σε αυτό, γι΄αυτό δουλεύουμε. Δείξαμε κάποια κομμάτια της δουλειάς μας, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Πάμε για τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια και ειδικά εκτός έδρας. Η δουλειά μας συνεχίζεται. Το πρωτάθλημα είναι αυτό που θέλει ο κόσμος, αυτό που θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα».

Για το αν πρέπει κάτι να αλλάξει στην ομάδα: «Νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Η αποτελεσματικότητα είναι ένα κομμάτι στο οποίο σε κάθε ματς μπορεί να βλέπεις άλλα πράγματα. Σήμερα σκοράραμε δύο φορές εκτός έδρας και δεχτήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες ουσιαστικές φάσεις του Πανιώνιου. Δεν μας δημιούργησε πολλές φάσεις όπως σε άλλες ομάδες. Νομίζω και η τύχη παίζει τον ρόλο της όπως και στην Λάρισα, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ από μία φάση για την οποία μπορώ να σταθώ και πάλι στην τύχη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα πρέπει να δίνει το 120% και μαζί με τον προπονητή να κάνουμε μία δουλειά ώστε τον επόμενο καιρό να είμαστε εκεί που πρέπει, στην κορυφή της βαθμολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ