Διάψευση του Απόλλωνα για Λούις Σάλτσες

Διάψευση του Απόλλωνα για Λούις Σάλτσες

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωση του διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούν απόφαση επιτροπής της Super League για τον Λουίς Μάκι Σάλτσες.

Η αρμόδια επιτροπή της Super League αποφάνθηκε πριν μερικές μέρες πως ο Αργενινός χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης, Λουίς Μάκι Σάλτσες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, παρά το γεγονός πως βρίσκεται εκτός πλάνων της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Ο Απόλλωνας όμως με ανακοίνωση του διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούν την απόφαση επιτροπής της Super League, τονίζοντας μάλιστα πως όποιος δεν πιστεύει την ανακοίνωση κι επιθυμεί να αποκατασταθεί η αλήθεια να ζητήσει την απόφαση από το αρμόδιο όργανο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, σεβόμενη την ιστορία της ομάδας και την προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή Λουίς Μάκι Σάλσες, διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούν απόφαση επιτροπής της Super League. Παραπέμπει δε, κάθε ενδιαφερόμενο, προς αποκατάσταση της αλήθειας να ζητήσει ολόκληρη την απόφαση με το ακριβές περιεχόμενό της από τα αρμόδια όργανα της Super League και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ