Κατσαρής: «Θα τελειώσουμε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ταχύτατα»

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ μίλησε για τη συνάντηση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια.

Κατσαρής: «Θα τελειώσουμε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ταχύτατα» | to10.gr

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που είχαν οι άνθρωποι του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια στο «Μακεδονία Παλλάς» για το θέμα της ανέγερσης της νέας Τούμπας.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής μετά τη συνάντηση τόνισε: «Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να ξεκινήσουμε τις προεργασία για το νέο γήπεδο. Και οι δύο δεσμεύτηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουν άμεσα τα έργα».

Για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου: «Ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου του δήμου υπάρχει γύρω από το γήπεδο θα αξιοποιείται από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των αγώνων και τις υπόλοιπες μέρες θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών».

Για τις δεσμεύσεις τις Περιφέρειας: «Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε να λύσει οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα προκύψει, ώστε θα να γίνει το έργο γρηγορότερο».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το έργο: «Όχι απλά θα τρέξουμε αλλά θα το τελειώσουμε μια μέρα πιο γρήγορα από το γρηγορότερο!».

Για τον στόχο ενόψει του νέου γηπέδου: «Στόχος είναι η γενική ανάπλαση της περιοχής. Πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε τους χώρους για τη σωστή λειτουργία του».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο