ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Μεγιάδο, το παλεύει ο Βουό

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Μεγιάδο, το παλεύει ο Βουό

Ο Αργεντινός μέσος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τον Απόλλωνα – Ανεβαίνει ο Βουό, «τρέχει» να προλάβει το ματς.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο ΟΦΗ. Στο παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιάρχια ο τεχνικός των Ομιλητών, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τον Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς ο Αργεντινός μέσος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του και αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον Βουό, ο Ιβοριανός επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Αφρικανός στράικερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Λάρισα, την Πέμπτη ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό τελικά να προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα! Ο ίδιος μάλιστα στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ τους εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή τη μεγάλη μάχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ