Μπούσης : «Σας περιμένω να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ»

Μπούσης : «Σας περιμένω να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ»

Ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε μήνυμα σε πανηγυρικό τόνο, καλώντας τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το Γεντί Κουλέ στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (04/11, 19:30).

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έχει παρευρεθεί στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου στο πλαίσιο της Superleague, απέναντι σε Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ (1-0) και Λάρισα στο AEL FC Arena (0-0).

Βλέποντας τους Κρητικούς να παραμένουν αήττητοι υπό τη δική του παρουσία και με τον ενθουσιασμό που πιθανότατα τον διακατέχει, ο ομογενής επιχειρηματίας κάλεσε τους οπαδούς του ΟΦΗ να βρεθούν στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή (04/11, 19:30), για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος;.

«Αυτήν την Κυριακή σας περιμένω να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας!», ήταν το μήνυμα του Μιχάλη Μπούση στο Instagram, σε εμφανώς πανηγυρικό τόνο.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτήν την Κυριακή σας περιμένω να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας! ????⚫️⚪️ #OFIFC #OFI1925 #superleaguegreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bousis (@mbousis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ