Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος είχε την πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερος από τον Ατρόμητο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει στο Περιστέρι μένοντας στο 1-1, παρότι προηγήθηκε. Ο Δικέφαλος ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά είχε τουλάχιστον τρεις μεγάλες κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι είχε την πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει να είναι πρώτος και αήττητος, αλλά πλέον έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία.

Πασχαλάκης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά στη φάση του γκολ μάλλον μπορούσε να βγάλει το σουτ του Ουγκράι, όμως άργησε λίγο να πέσει.

Βαρέλα: Έκανε καλό παιχνίδι και έβγαλε και μια ασίστ στο γκολ του ΠΑΟΚ. Συνολικά δεν είχε προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Ατρόμητου.

Κρέσπο: Πέτυχε ένα ωραίο γκολ, αλλά στη φάση της ισοφάρισης του Ατρόμητου άργησε να βγει πάνω στον Ουγκράι, ο οποίος σούταρε χωρίς πίεση μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Μάτος: Δεν ήταν κακός, αλλά έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Φάνηκε να ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Βιεϊρίνια: Είχε θέματα από αριστερά καθώς δεν του έδινε πολλές βοήθειες ο Μπίσεσβαρ. Από αριστερά ξεκίνησε το γκολ του Ατρόμητου, αλλά εκεί έφταιγε ο Ζαμπά (είχε περάσει στην πλευρά) που καθυστέρησε να μαρκάρει σωστά τον Κυβρακίδη.

Κάνιας: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα και σωστές τοποθετήσεις. Διανύει καλή περίοδο και σε κάθε ματς είναι μεταξύ των διακριθέντων.

Βέρνμπλουμ: Κι αυτός έκανε καλό ματς, όχι τόσο όσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν καλός. Έχασε όμως μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για να βάλει το 2ο γκολ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί: Συνολικά είχε καλή παρουσία, αν και πολλές φορές έμοιαζε να πηγαίνει λίγο νωθρά στην μπάλα. Κέρδισε και ένα πέναλτι, το οποίο ο Τζήλος δεν έδωσε προς έκπληξη όλων.

Μπίσεσβαρ: Δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν ξεπέρασε τη μετριότητα. Το μεγαλύτερο θέμα ήταν ότι δεν έδινε πολλές βοήθειες στον Βιεϊρίνια.

Ζαμπά: Ήταν ορεξάτος, κέρδισε πολλά μέτρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά του έλειψαν τα σωστά τελειώματα. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το ματς, πριν ισοφαρίσει ο Ατρόμητος.

Πρίγιοβιτς: Δεν του πάει ο Ατρόμητος. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα απέναντι στην οποία έχει παίξει και δεν έχει σκοράρει! Στο τέλος έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία, από αυτές που σπάνια χάνει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λημνιός: Μπήκε στη θέση του Μπίσεσβαρ στο 67’. Είχε καλή παρουσία από τη δεξιά πλευρά και έβγαλε κάποιες καλές προσπάθειες.

Πέλκας: Μπήκε στο 77’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Ήταν καλός στα λίγα λεπτά που έπαιξε, αλλά δεν αρκούσε για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Ουάρντα: Μπήκε στη θέση του Ελ Καντουρί στο 82’. Προσπάθησε βοηθήσει δημιουργικά, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ