Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

Ο Πανιώνος έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και πήρε εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-0. Οι κυανέρυθροι πέτυχαν τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κατέκτησε εύκολα τη νίκη με 3-0. Οι κυανέρυθροι έκαναν εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο (το καλύτερο τους στο φετινό πρωτάθλημα) και κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων και είναι ξεκάθαρο πως το ιδανικό ξεκίνημα του Πανιωνίου έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο για την άνετη επικράτηση των γηπεδούχων.

Δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο

Και λέμε ιδανικό γιατί η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με την συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα. Ο Μασούρας ήταν αυτός που έκανε το 1-0 στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και πριν οι φιλοξενούμενοι καταλάβουν τι… έγινε, ο Κόρμπος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως τα δύο αυτά γκολ έκριναν την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς ο Πανιώνιος είχε τον «αέρα» από το 2-0 και συνέχισε να προκαλεί προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον αιφνιδιασμό από τα δύο γρήγορα γκολ των κυανέρυθρων και δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την εστία του Κότνικ.

Και τρίτο γκολ πριν το ημίωρο

Όπως προαναφέραμε ο Πανιώνιος έκανε το καλύτερο του ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέτυχε και τρίτο γκολ, πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του παιχνιδιού. Ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κυριακίδη και με κοντινό σουτ έκανε το 3-0 για τον Πανιώνιο στο 27’.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε ρυθμό που χωρίς αμφιβολία βόλευε τον Πανιώνιο, καθώς ήταν πολύ δύσκολο για τον Παναιτωλικό ν’ ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Το «κλειδί»: Ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Αυτό το λέει όλα καθώς οι κυανέρυθροι είχαν το ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση.

Το10άρι: Ο Μασούρας έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στον πάγκο: Η αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού. Καμία συγκέντρωση από τους φιλοξενούμενους στο ξεκίνημα του αγώνα κι αυτό το πλήρωσε ακριβά η ομάδα του Αγρινίου.

Γιατί κόουτς: Τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσουν τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Τραϊανό Δέλλα.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79’ Άλμπεργκ, Οικονομίδης, Μασούρας (83’ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Άργκους, Λιάβας, Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (82’ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ