Οικονόμου: «Να βρούμε τι έφταιξε και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο»

Οικονόμου: «Να βρούμε τι έφταιξε και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο»

Ο σέντερ μπακ της ΑΕΚ τόνισε ότι άπαντες είναι λυπημένοι και εκνευρισμένοι με την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στα επόμενα ματς.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0), με τον Μάριο Οικονόμου να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι λυπημένοι και εκνευρισμένοι με την απόδοση τους. Ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν τι έφταιξε και παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο παιχνίδι με το Τριφύλλι και να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε λυπημένοι γιατί δεν καταφέραμε να πιάσουμε απόδοση. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε νευριασμένοι με τους εαυτούς μας, πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Υπάρχουν ματς μέσα στη χρονιά που μπορεί να μην πιάσεις απόδοση, κρατάμε το βαθμό, βρίσκουμε τι έφταιξε και προχωράμε.

Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ έφερε «Χ» αλλά δεν μας απασχόλησε, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να βγάζουμε καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε κάτι μπροστά στο β’, μας δυσκόλεψε, αλλά δεν νομίζω πως κινδυνέψαμε. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια και ένταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ