Κουλιμπαλί: «Μπορούσαμε τη νίκη, να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Κουλιμπαλί: «Μπορούσαμε τη νίκη, να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι πράσινοι μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη. Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης, ο αμυντικός του «Τριφυλλιού» εξέφρασε την επιθυμία του, ο Παναθηναϊκός να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί: «Νομίζω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, γιατί είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Αμυντικά πήγαμε καλά, δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλους κινδύνους και θεωρώ ότι ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλό μας. Τώρα έχουμε ακόμα ένα ντέρμπι, που είναι διαφορετικό από τα άλλα δύο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Φάληρο, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός γίνεται όλο και καλύτερος και ο κόσμος το βλέπει και στέκεται δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ