Φερνάντες: «Γι αυτό δεν πήγα Ολυμπιακό»

Φερνάντες: «Γι αυτό δεν πήγα Ολυμπιακό»

Ο Αργεντίνος μέσος αποκάλυψε ότι είχε σοβαρή πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά επέλεξε να μείνει στην Αργεντινή γιατί το θεώρησε καλύτερο για την εξέλιξή του.

Ένα από τα αρκετά ονόματα που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ήταν κι αυτό του μέσου της Γοδόι Κρουζ, Πολ Φερνάντες. Ο Αργεντίνος μέσος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα της χώρας του «Ole» αποκάλυψε ότι όχι μόνο υπήρξε ενδιαφέρον από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και ότι είχε στα χέρια του μία σοβαρή πρόταση από την ομάδα του Πειραιά.

Ωστόσο όπως είπε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προτίμησε να παραμείνει στην Αργεντινή και να αγωνιστεί στη Ρασίνγκ, επειδή πίστευε ότι αυτή θα ήταν το καλύτερο για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα τα λόγια του Πολ Φερνάντες ήταν: «Ήθελα να επιστρέψω στο Μπουένος Άιρες μετά την θητεία στην Μεντόσα, με τη φανέλα της Γοδόι Κρους. Είχα σοβαρή πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά έβαλα σε προτεραιότητα την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Η Ράσινγκ είναι μια ομάδα, η οποία παλεύει για αυτό και την επέλεξα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ