Σόουζα: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Σόουζα: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε στο σημερινό (7 μ.μ) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη νιώθουν ότι χρωστούν μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη στον κόσμο τους , μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποτελεί ευκαιρία για να αντιστρέψουν το κλίμα, σύμφωνα με τον Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Real News:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν σας κρύβω ότι περιμένουμε πώς και πώς τον αγώνα αυτό για να αντιδράσουμε μετά από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα. Και είναι αλήθεια ότι έχουμε πεισμώσει από τις ήττες στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, γνωρίζοντας παράλληλα ότι πικράναμε τους οπαδούς μας. Αδικήσαμε τον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε στο εξής να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, δίνοντάς τα όλα για μια μεγάλη νίκη. Χρωστάμε μια ψυχωμένη εμφάνιση στον κόσμο μας και μαζί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε ντέρμπι, που εκτός των βαθμών θα μας χαρίσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για το πώς περνάει στον Άρη: «Περνάω πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Έχουμε έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που αμέσως λύνουν το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Ένα κοινό φανταστικό, που μας ακολουθεί παντού πιστά και με αφοσίωση. Με δύο λόγια, τα πάντα κυλούν όπως πρέπει και το μόνο που έχουμε πια να κάνουμε ως σωστοί επαγγελματίες είναι να δίνουμε και την ψυχή μας κάθε φορά στους αγώνες για να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει. Από την πρώτη στιγμή που επιστρέψαμε στην κατηγορία των μεγάλων είχα πει ότι αυτό δεν πρέπει να μας αρκεί.

Είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις-πέντε καλύτερες ομάδες της χώρας και γι΄ αυτό οι στόχοι μας θα είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Προχωράμε βήμα-βήμα και σίγουρα οι μεγάλες νίκες είναι απαραίτητες γιατί μέσα από αυτές χτίζεις χαρακτήρα και ανεβαίνεις επίπεδο.

Πρέπει να παραμείνουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όλοι μαζί θα κάνουμε ακόμη πιο μεγάλο τον Άρη, όμως ό,τι κι αν συμβαίνει οφείλουμε να μένουμε ενωμένοι σαν γροθιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ