Μακέντα: «Περήφανος για την ομάδα, εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο» (pic)

Μακέντα: «Περήφανος για την ομάδα, εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο» (pic)

Ο Φεντερίκο Μακέντα με ποστάρισμά του στο Instegram αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τους πράσινους να έχουν τις ευκαιρίες για την νίκη. Ο Φεντερίκο Μακέντα έδωσε αρκετές μάχες με τους αμυντικούς της ΑΕΚ, πίεζε συνεχώς ψηλά ακόμη και τον Μπάρκα, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ιταλός επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram αποθεώνοντας τους οπαδούς του «Τριφυλλιού», ενώ δήλωσε και περήφανος που είναι μέλος του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα ο Μακέντα έγραψε:

«Καταπληκτική ατμόσφαιρα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από έναν βαθμό, αλλά δεν σταματάμε ποτέ να παλεύουμε και να προσπαθούμε για να το κερδίσουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και αυτό είναι το σωστό πνεύμα, αν θέλουμε να γίνουμε μία σπουδαία ομάδα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Amazing atmosphere, deserved more than a point but we never stop fighting and trying to win it…I’m proud of my team and that’s the right spirit if we want to become a great team! we will only get better all #together! ⚔️☘️ #panathinaikos #workbeforeglory #team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDERICO MACHEDA (@federicomachedaofficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ