ΠΑΟΚ: Κάνιας, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς υποψήφιοι για MVP

ΠΑΟΚ: Κάνιας, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς υποψήφιοι για MVP

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να ψηφίσει έναν από τους τρεις παίκτες ως κορυφαίο της ομάδας για τον Οκτώβριο.

Τέσσερις μεγάλες νίκες (τρεις για το πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη) κι ένα κακό ευρωπαϊκό βράδυ ήταν ο απολογισμός του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο που πέρασε. Τώρα, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τον MVP του προηγούμενου μήνα.

Πρώτος υποψήφιος ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος άσος έχοντας περάσει το πρώτο απαραίτητο διάστημα της προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του. Τον Οκτώβριο μάλιστα κάποιες από τις εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές. Η αρχή έγινε στη Λευκορωσία κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, όταν πέτυχε δύο και δημιούργησε άλλα δύο γκολ για την ομάδα του, ενώ στα highlights εντάσσεται και το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου μοίρασε δύο ασίστ.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Χοσέ Κάνιας. Ο Ισπανός μέσος βρήκε τον καλό του εαυτό τον περασμένο μήνα και ήταν κομβικός για την πορεία του Δικεφάλου. Παρότι έπαιξε με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ στη μεσαία γραμμή, ήταν μόνιμο σημείο αναφοράς με ατέλειωτο τρέξιμο, ενέργεια και συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Τέλος, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ σκόραρε τέσσερις φορές μέσα στο μήνα. Δύο φορές κόντρα στον Άρη, μια στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό και μια απέναντι στη ΜΠΑΤΕ. Πέρα όμως από το σκοράρισμα ο The Killer έκανε πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έδωσε μονομαχίες μακριά από την περιοχή, είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη και βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι και ειδικά στα στημένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ