Άρης – Ολυμπιακός : Η κριτική των κιτρινόμαυρων

Άρης – Ολυμπιακός : Η κριτική των κιτρινόμαυρων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης.

Ο Αρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης για την 9η αγωνιστική. Κορυφαίος των κίτρινων ο Μανώλης Σιώπης, πιο επικίνδυνος ο Ματέο Γκαρσία.

Χουλιάν Κουέστα

Όποτε χρειάστηκε, ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του. Δεν φέρει ευθύνη για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού, καθώς εκτέθηκε από την αντίδραση της άμυνας του.

Μανώλης Τζανακάκης

Στο πρώτο δεκάλεπτο αντιμετώπισε αρκετά ανασταλτικά προβλήματα. Στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση του και τα πήγε καλά σε αυτόν τον τομέα, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη. Όπως και οι υπόλοιποι της άμυνας φέρει ευθύνη στο γκολ του Ολυμπιακού.

Γιώργος Δεληζήσης

Έδειξε διάθεση  και πάντως, ήταν πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αδράνησε, όμως και αυτός, στο γκολ του Χασάν.

Ούγκο Σόουζα

Από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Έβγαινε πάντα πρώτος στη μπάλα, ελέγχεται μόνο για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού.

Άλεξ Μενέντεθ

Τα πήγε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Χριστοδουλόπουλο. Προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη με τις προωθήσεις του από τα αριστερά.

Μανώλης Σιώπης

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στη σημερινή αναμέτρηση. Έτρεχε για …τρεις στη μεσαία γραμμή και βγήκε νικητής από τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Λανθασμένη και αδικαιολόγητη η αλλαγή του.

Νικολάς Κολάσο

Ήταν καλύτερος από προηγούμενες εμφανίσεις του, αλλά δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι αξίζει να βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Μπρούνο Γκάμα

Δεν έφτασε σε επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων του, αν  και είχε ορισμένες στιγμές που έδειξε την μεγάλη κλάση του. Μετά το 65ο λεπτό έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Ματεό Γκαρσία

Έκανε άνω κάτω σε αρκετές περιπτώσεις την άμυνα του Ολυμπιακού, με την ταχύτητα και την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης για την εστία των φιλοξενουμένων.

Νικολά Ντιγκινί

Έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 35ο λεπτό, όμως, ο Σα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Ήταν μαχητικός και μέσα στις φάσεις, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά.

Χαμζά Γιουνές

Δεν βρίσκεται  σε καλή κατάσταση και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες στις οποίες εμπλεκόταν και να σκοράρει.

Αλλαγές

Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Είχε διάθεση και πάθος, αλλά  μέχρι εκεί.

Χαβιέ Ματίγια

Δεν κατάφερε να βοηθήσει το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Νίκο Μαρτίνες

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ