Ερέρα : «Ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Ερέρα : «Ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Την επιθετική του συμπεριφορά θα πρέπει να βελτιώσει ο Άρης σύμφωνα με τον προπονητή του, που τόνισε ότι το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό αδικεί την ομάδα του.

Την πεποίθηση ότι ο Άρης άξιζε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Πάκο Ερέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Ο προπονητής των κίτρινων στάθηκε στα θέματα που έχει η ομάδα του στην επιθετική ανάπτυξη και θα πρέπει να λύσει, ενώ έδειξε πίστη ότι στο μέλλον θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού: «Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο, μια περίπτωση είναι και η σημερινή. Θα πω το ίδιο που είπα και στα προηγούμενα παιχνίδια, παίξαμε face to face απέναντι στον αντίπαλο και σε μια φάση που για μας δεν ήταν καν επικίνδυνη δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ. Είναι άδικο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι φυσικό να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια από τον κόσμο για τα τέσσερα ματς που χάσαμε. Σε όλα τα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να κλεινόμαστε στην περιοχή μας. Στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αυτοί κινήθηκαν προς τα πίσω στην περιοχή τους. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία. Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει όλες τις αξιώσεις να διεκδικήσει πράγματα. Είναι, όμως, καινούρια ομάδα, δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, στο μέλλον θα τα πάει καλύτερα. Είναι δύσκολο ο κόσμος να το καταλάβει όταν χάνεις αλλά αυτό αποδεικνύει η εμπειρία μου. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πάθος και καρδιά».

Για την επιθετική αναποτελεσματικότητα της ομάδας: «Δεν μπορείς με μαγικά κόλπα να βάλεις γκολ, χρειάζεσαι καλούς παίκτες. Προσπαθούμε να δημιουργούμε φάσεις και να σκοράρουμε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά το τέλος του αγώνα πως έχουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά η βάση δεν αρκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ