Μαντζουράκης: «Με πολλή δουλειά θα παραμείνουμε στην κατηγορία»

Μαντζουράκης: «Με πολλή δουλειά θα παραμείνουμε στην κατηγορία»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΗ και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (0-0), με τον Γιάννη Μαντζουράκη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία με πολλή δουλειά θα καταφέρει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου. Είμαστε μακριά από τις άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να τους πλησιάσουμε όλους», ανέφερε αρχικά.

Για την ευκαιρία που έχασε ο Μάντζιος στο τέλος: «Πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη εκεί για να πάρεις το παιχνίδι».

Για τους τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθεί ο Απόλλωνας: «Με πολύ προσπάθεια να αλλάξουμε ρυθμό και να γίνουμε πιο γρήγοροι. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιάννης Στάθης, με τον δεξιό μπακ του Απόλλωνα να δηλώνει: «γνωρίζαμε σε τι έδρα ερχόμαστε να παίξουμε. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς πίσω και να χτυπάμε στην αντεπίθεση, όπως και έγινε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και μπορούσαμε στο τέλος να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ