Προβληματισμός στον Αρη για τις συνεχόμενες ήττες και τον… Ερέρα

Προβληματισμός στον Αρη για τις συνεχόμενες ήττες και τον… Ερέρα

Συνάντηση των Καρυπίδη -Διαμαντόπουλου μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό και προβληματισμός για τον Πάκο Ερέρα. Διάθεση να υπάρξει ψυχραιμία και να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ.

Σε ένα ακόμη ντέρμπι ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, χάνοντας αυτή τη φορά με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Βικελίδής. Η 4η σερί ήττα και 5η συνολικά σε εννέα παιχνίδια έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στα υψηλά «κλιμάκια» της διοίκησης των κίτρινων.

Μετά το τέλος του ματς με τους ερυθρόλευκους Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος είχαν σύσκεψη (για περίπου μισή ώρα) στο γήπεδο του Άρη προκειμένου να αναλύσουν τι φταίει.

Μάλιστα ο προβληματισμός που υπάρχει τόσο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ οσο και στον τεχνικό διευθυντή αγγίζει πλέον και τον Πάκο Ερέρα. Στον Ισπανό χρεώνεται η διαχείριση των αγώνων και η αδυναμία αντίδρασης της ομάδας.

Ουσιαστικά οι κίτρινοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα δοθεί ψήγος εμπιστοσύνης στον Ισπανό τεχνικό, χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση προς το παρόν. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να κινηθούν εν θερμώ και μένει να δούμε τις προσεχές ημέρες αν όχι ώρες ποια εξέλιξη θα υπάρξει.

Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος ψάχνουν τον τρόπο που θα αλλάξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και που θα… ξυπνήσεις τους ποδοσφαιριστές στους οποίους επίσης χρεώνονται ευθύνες.

Ουσιαστικά οι κίτρινοι βρίσκονται μπροστά στην πρώτη μεγάλη κρίση της σεζόν και καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα φέρει τον Άρη και πάλι σε τροχιά νικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ