Μια νίκη που «μέτρησε» πολύ για τον Μαρτίνς

Μια νίκη που «μέτρησε» πολύ για τον Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυβε την ικανοποίηση του μετά το τέλος του αγώνα στο Βικελίδης. Το πάθος των παικτών στο φινάλε, η χειραψία με όλους τους παίκτες μετά το ματς και γιατί ο Μαρτίνς είχε έναν επιπλέον λόγο να θέλει νίκη απέναντι στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Άρη, κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού και την προσπάθεια των ερυθρόλευκων να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή. Οι πειραιώτες ήξεραν πως είχαν μια μοναδική ευκαιρία για να εκμεταλλευτούν την βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ και τα κατάφεραν σε μια δύσκολη έδρα.

Ένα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο έζησε το ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αλλά και η πολύ μεγάλη ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού για την επικράτησης της ομάδας του. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και για τον 48χρονο τεχνικό. Ένα ματς που ο Μαρτίνς ήθελε πολύ τη νίκη και αυτό άλλωστε φάνηκε και από τα μπράβο που μοίρασε στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.

Κατ’ αρχάς ο Πορτογάλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, χαιρετώντας έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Κι αυτό που ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Μαρτίνς, ήταν η μαχητικότητα των ερυθρόλευκων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Αυτό έλεγε μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος, εκθειάζοντας το πάθος και την δύναμη που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι, για να κρατήσουν τη νίκη.

Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς χαιρέτησε έναν – έναν τους παίκτες του στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η νίκη των πειραιωτών στην έδρα του Άρη, «μέτρησε» πολύ για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του είχαν μιλήσει πολύ την Παρασκευή στο Ρέντη, αναλύοντας πράγματα για την πορεία της ομάδας του λιμανιού. Και ήταν μια κουβέντα ιδιαίτερα σημαντική με τον προπονητή των ερυθρόλευκων να δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του.

Ο Μαρτίνς «μίλησε» στην καρδιά των παικτών με τον τρόπο του. Και ήθελε να δει την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Άρη. Ήθελε να δει μαχητικότητα και δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο «συμπεριφέρθηκαν» οι παίκτες του δικαίωσαν την προσέγγιση του 48χρονου τεχνικού στην συζήτηση που είχε με τους παίκτες του στο Ρέντη. Αυτό που ήθελε αυτό είδε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού και γι’ αυτό είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ήταν μια νίκη που «μέτρησε» πολύ για τον Μαρτίνς. Ήταν μια νίκη την οποία ήθελε πολύ ο Πορτογάλος και οι παίκτες του έδειξαν πως δεν είχαν «κλειστά» τ’ αυτιά τους στην κουβέντα της Παρασκευής. Μεγάλη λοιπόν υπόθεση για τον προπονητή του Ολυμπιακού η νίκη επί του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ