ΠΑΟΚ: Τρεις παίκτες, δύο γήπεδα, ένας τίτλος

ΠΑΟΚ: Τρεις παίκτες, δύο γήπεδα, ένας τίτλος

Οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου γκολ του ΠΑΟΚ είναι ο Πρίγιοβιτς, ο Ζαμπά και ο Πέλκας.

Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Πέλκας διεκδικούν το βραβείο για το Best Goal Οκτωβρίου, με τα τέρματα που σημείωσαν σε Χαριλάου και Λευκορωσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τρία γκολ, δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Χαριλάου και Λευκορωσία, τρεις υποψήφιοι, ένα βραβείο. Πρίγιοβιτς και Ζαμπά πέρα από τον τίτλο του 11888 MVP του περασμένου μήνα, μονομαχούν και για το Regency Casino Best Goal Οκτωβρίου, με τονΔημήτρη Πέλκα να συμπληρώνει την τριάδα των διεκδικητών.

Ο Λέο Ζαμπά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Το πρώτο από τα τέρματά του μπαίνει στη συζήτηση για το κορυφαίο του μήνα. Ο Μαουρίσιο του έδωσε μία μεγάλη μπαλιά, αυτός κατέβασε, άδειασε εντυπωσιακά τον αμυντικό, μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό πλασέ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του ήταν αυτός που έβαλε την τελευταία πινελιά στην αριστουργηματική εμφάνιση στο Borisov Arena.Μαουρίσιο και Ζαμπά έκρυψαν την μπάλα, ο δεύτερος πάτησε για τον Πέλκακι αυτός με ένα τεχνικό και δυνατό πλασέ στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-4.

Τέλος ο μόνιμος σκόρερ του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , θα είναι κι αυτός υποψήφιος για το βραβείο. Ο The Killer πέτυχε δύο τέρματα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το δεύτερο ήταν εξαιρετικό. Ο Ουάρντα έβγαλε τον Ελ Καντουρί στην πλάτη της άμυνας από δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Πρίγιοβιτς με προβολή έκανε το 1-2 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Λουτσέσκου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ