Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Χασάν (pics)

Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Χασάν (pics)

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, Αχμέντ Χασάν ξεπέρασε νωρίτερα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων, Χρήστο Μουρίκη και τον γυμναστή Ζαχαρία Πασχαλίδη για την ταχύτατη αποκατάσταση του.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με σκόρερ τον Χασάν, ο οποίος έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους ερυθρόλευκους. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ταλαιπωρούνταν τις προηγούμενες μέρες από τραυματισμό, όμως με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου της ομάδας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σε χρόνο-ρεκόρ, ξεπερνώντας πλήρως τη θλάση που είχε υποστεί.

Ο Χασάν μάλιστα με ανάρτηση του στο Instagram, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δύο ανθρώπους που τον βοήθησαν περισσότερο από τον καθένα για την ταχύτατη αποκατάσταση του. Πρόκειται για το προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων, Χρήστο Μουρίκη και τον γυμναστή αποκατάστασης, Ζαχαρία Πασχαλίδη, τους οποίους ο Αιγύπτιος φορ ευχαρίστησε με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσα από τα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χασάν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε: «Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ σε αυτούς τους καταπληκτικούς επαγγελματίες (Χρήστο και Ζαχαρία) που δουλέψαμε σκληρά μετά τον τραυματισμό μου και μέσα σε 16 μέρες με βοήθησαν να επιστρέψω από έναν τραυματισμό που φυσιολογικά παίρνει τρεις με τέσσερις βδομάδες».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αιγύπτιος στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A very special thanks to these amazing professionals ( Christos and Zakarias) we worked hard since the injury and in 16 days they helped me to be back from injury that normally takes 3 to 4 weeks. #workhardpaysoff #elhamdulellah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ