ΑΕΚ: Στα Σπάτα έκαναν… group therapy

ΑΕΚ: Στα Σπάτα έκαναν… group therapy

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλείστηκαν στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να βρουν τα αίτια της κακής τους εικόνας με τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα ακολούθησαν της κακής εικόνας με τον Παναθηναϊκό, είχαν ως στόχο τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του. Η κριτική της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας ήταν σκληρή, διότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις για την Πρωταθλήτρια. Και κανείς δεν μπορούσε να ανεχθεί μια τόσο αποκαρδιωτική εμφάνιση που στοίχισε στη ΑΕΚ δύο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη του τίτλου.

Μετά την χθεσινή ανάλυση των λαθών με το βίντεο και όσα άκουσαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Χριστόφορο Κόλα για αυτά που δεν έκαναν, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μίλησαν μόνοι τους στα αποδυτήρια.

Ο Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βγήκαν έξω και οι παίκτες έμειναν μόνοι τους. Και μίλησαν για όλα… Για αυτά που δεν έκαναν καλά, για αυτά που πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα και υποσχέθηκαν όλοι μαζί να βγάλουν το… κάρο από την λάσπη τώρα στη δύσκολη περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατανοούν ότι το κλίμα δεν είναι καλό μετά το Σάββατο και ο κόσμος που τους στήριξε, έχει απαιτήσεις. Και στα ματς με την Μπάγερν Μονάχου και τον Ατρόμητο έχουν δύο ευκαιρίες να δείξουν το… καλό τους πρόσωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ