Η επιτροπή της Περιφέρειας Μακεδονίας για τη Νέα Τούμπα

Η επιτροπή της Περιφέρειας Μακεδονίας για τη Νέα Τούμπα

Αυτά είναι τα ονόματα που, τουλάχιστον αρχικά, θα απαρτίζουν την επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα επωμιστεί το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονίας Παλλάς μια σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου εκτός από εκπροσώπους του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρόντες ήταν άνθρωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρεια.

Εκεί αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή για να τρέξουν καλύτερα τα θέματα του γηπέδου.

Πρόκειται για άτομα που θα ασχολούνται με την διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών από πλευράς της Περιφέρειας, ώστε να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, συγκροτήθηκε η επιτροπή και αποτελείται από τους:

***Νικόλαο Ιωάννου (Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

***Κωνσταντίνο Μπέφα (Επιστημονικός Συνεργάτης σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας).

***Χρήστο Κραβαρίτη (Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

***Σάββα Λαδόπουλο (Προϊστάμενος του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

***Χρήστο Κοτρίδη (Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν στην επιτροπή ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της ομάδας, ο Γιάννης Δημογιάννης και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ