Συνεδρίασε το αθλητικό δικαστήριο Πορτογαλίας για την υπόθεση Ποντένσε – Σπόρτινγκ

Συνεδρίασε το αθλητικό δικαστήριο Πορτογαλίας για την υπόθεση Ποντένσε – Σπόρτινγκ

Εν αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστηρίου της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη διαμάχη του Ντάνιελ Ποντένσε με την πρώην ομάδα του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την Τρίτη (06/11) στη συνεδρίαση του αθλητικού διαιτητικού δικαστηρίου της Πορτογαλίας, εκδικάστηκε η υπόθεση της μονομερούς καταγγελίας του συμβολαίου του Ντανιέλ Ποντένσε. Συγκεκριμένα έγινε η ακρόαση του πρώην τιμ μάνατζερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντρέ Ζεράλντες, και του προέδρου της ένωσης ποδοσφαιριστών στην Πορτογαλία, Ζοακίμ Εβανζελίστα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός απαιτεί την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη. Από πλευράς της, η ομάδας της Λισαβόνας απαιτεί αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση του παίκτη στο Λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι, όρισαν τον δικηγόρο Ζοζέ Ρικάρντο Μπράνκο Γκονσάλβες για την υπεράσπισή τους, η Σπόρτινγκ τον Νούνο ντε Αλμπουκέρκε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό (μετά τα όσα τρομερά συνέβησαν πέρυσι με την επίθεση οπαδών στους παίκτες, με αρκετούς εξ ‘αυτών να ακολουθούν τη δικαστική οδό καταγγέλλοντας τα συμβόλαιά τους). Οι Πορτογάλοι ωστόσο ισχυρίζονται ότι είχαν ακόμα τα δικαιώματά του.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την εν λόγω υπόθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ