Η πρώην γυναίκα του Ντε Φεντερίκο, τον πηγαίνει στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους (vid)

Η πρώην γυναίκα του Ντε Φεντερίκο, τον πηγαίνει στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους (vid)

Η χορεύτρια Σίνθια Φερνάντες, πρώην σύζυγος του Αργεντινού εξτρέμ Ματίας Ντε Φεντερίκο, του Απόλλωνα Σμύρνης, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση όπως δηλώνει καθώς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα λεφτά που της δίνει ο 29χρονος εξτρέμ για την ανατροφή των παιδιών τους.

Σοβαροί μπελάδες για τον Ματίας Ντε Φεντερίκο του Απόλλωνα Σμύρνης με την πρώην γυναικά του, Σίνθια Φερνάντες, να καταγγείλει πως ο Αργεντινός δεν είναι σωστός απέναντι σε αυτήν και τα τρία τους παιδιά καθώς με την διατροφή που τους πληρώνει δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

«Δεν βγαίνω μέχρι το τέλος του μήνα» λέει χαρακτηριστικά η όμορφη χορεύτρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη και βουρκώνει. Η Σίνθια η οποία εμφανίζεται σε ένα σόου της αργεντίνικης τηλεόρασης και είναι πανελίστρια σε μία ακόμη εκπομπή δηλώνει πως ήδη ο χρόνος που έχει για τα παιδιά της είναι πολύ περιορισμένος και δεν μπορεί να βρει κι άλλη δουλειά γιατί μετά δεν τα βλέπει καθόλου. Αυτές οι δύο δουλείες όμως δεν αρκούν όπως λέει για να τους συντηρήσουν, ούτε για τις βασικές τους ανάγκες.

«Είμαι πολύ αγχωμένη από την έλλειψη χρόνου, δεν είμαι συνηθισμένη να είμαι χωρίς τις κόρες μου, δεν τις είδα καθόλου χθες, ήδη υποφέρουν από την έλλειψη του πατέρα και δεν θέλω να τους λείπω κι εγώ, αλλά αν δεν δουλέψω δε θα μπορώ να τους δώσω όλα όσα είναι συνηθισμένες να έχουν και δεν μιλάω για πολυτέλειες», λέει έντονα φορτισμένη.

Ο Ντε Φεντερίκο βρισκόταν 8 μήνες χωρίς ομάδα και δυσκολευόταν να πληρώσει τη διατροφή, από τότε όμως που συμφώνησε με τον Απόλλωνα ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του ζήτησε από την ομάδα ένα αντίγραφο του συμβολαίου του για να επανακαθορίσουν τη διατροφή αλλά εξακολουθούν να μην έχουν λάβει απάντηση.

Η Σίνθια η οποία μιλάει μόνο μέσω δικηγόρων με τον πρώην άντρα της, τονίζει πως δεν θέλει να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια γιατί θα πάρει πολύ χρόνο και θα είναι εξαντλητική η διαδικασία κάτι που δεν θα κάνει καλό στα παιδιά αλλά και στην ίδια που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ποδοσφαιριστή σε όλο αυτό και αν θα απαντήσει στα λεγόμενα της πρώην συζύγου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ