Μνηστήρες για Πέδρο Ενρίκε από Ευρώπη

Μνηστήρες για Πέδρο Ενρίκε από Ευρώπη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού έχει μπει ο Πέδρο Ενρίκε που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα της Αστάνα.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να μην έχει στεριώσει, όμως φαίνεται πως τόσο σε Καραμπάχ, όσο και σε Αστάνα είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η παρουσία της ομάδας από το Καζακστάν στην Ευρώπη με τον Βραζιλιάνο να κάνει καταπληκτικά παιχνίδια. Αυτές οι εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητές. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού και σε κάθε παιχνίδι της Αστάνα βρίσκονται αρκετοί σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Αστάνα ανήκει στον ΠΑΟΚ και όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Κάποιες προσεγγίσεις έχουν γίνει όμως μέχρι εκεί. Στον Δικέφαλο θα ασχοληθούν με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Άλλωστε το δήλωσε και ο Πέδρο Ενρίκε πως «το καλοκαίρι θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουν για το μέλλον του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ