Στην προπόνηση του Άρη ο Διαμαντόπουλος

Στην προπόνηση του Άρη ο Διαμαντόπουλος

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες για την λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα και τη μεταβατική κατάσταση μέχρι την επιλογή νέου τεχνικού.

Τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε με την παρουσία του στη σημερινή (07/11) πρωινή προπόνηση της ομάδας ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο αθλητικός διευθυντής των κίτρινων επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στο Ν. Ρύσιο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την απόφαση των διοικούντων να αποχωρήσει ο Πάκο Ερέρα. Επιπλέον, ενημέρωσε πως μέχρι να γίνει η τελική εκλογή προπονητή χρέη τεχνικού της ομάδας θα αναλάβει ο Τόλης Τερζής, που ανήκει στο προπονητικό επιτελείο από την αρχή της σεζόν. Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Διαμαντόπουλος ζήτησε σεβασμό και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες από το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.).

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Τερζής, που είπε χαρακτηριστικά πως τον γνωρίζουν ήδη όλοι στην ομάδα, όπως τους γνωρίζει και αυτός, ενώ τόνισε πως οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να επικεντρωθούν στο να κερδίσουν το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ