Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα Σπάτα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Μπορεί να μην βρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο «Αλιάνζ Αρίνα» για το μεγάλο ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρήκε τον χρόνο σήμερα και πήγε στα Σπάτα.

Εκεί στο πλαίσιο της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ δείχνει για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλάι των παικτών και του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι δέχθηκαν σκληρή κριτική μετά την κάκιστη εικόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Απέναντι στην Μπάγερν η ΑΕΚ είχε πολύ καλύτερη εικόνα και τώρα ενόψει του κυριακάτικου (15:00) πολύ δύσκολου αγώνα με τον Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ, η Ενωση καλείται να πάρει τη νίκη διότι σε διαφορετική περίπτωση μένει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου από νωρίς.

Μένει να φανεί αν ο «Τίγρης» μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ή είχε κάποιο τετ α τετ με ποδοσφαιριστή. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά ανοιχτά ζητήματα με συμβόλαια ποδοσφαιριστών, όπως ο Τάσος Μπακασέτας και ο Αντρέ Σιμόες.

Τέλος δεν αποκλείεται να προκύψει και συνάντηση με τον Ούρος Τσόσιτς για την απαράδεκτη ενέργεια του με τον Νίκλας Χουλτ στο ματς με την Μπάγερν και πιθανό πρόστιμο στον Σέρβο στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ