Χασάν: «Να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!»

Χασάν: «Να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!»

Ο Αχμέντ Χασάν τόνισε ότι το 5-1 επί της Ντουντελάνζ γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους Ερυθρόλευκους και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο διέλυσε με 5-1 την Ντουντελάνζ και πηγαίνει με άλλον αέρα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχμέντ Χασάν στην κάμερα του Olympiacos TV, η ευρεία νίκη επί της Ντουντελάνζ γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους Ερυθρόλευκους και θα τους βοηθήσει πολύ ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την επιθυμία του να σκοράρει απέναντι στους Πράσινους και επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Για τη νίκη επί της Ντουντελάνζ και τη δύσκολη συνέχεια: «Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει και θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα μου μιλούν όλοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω, επομένως, όπως όλη η ομάδα τη σημασία του ντέρμπι και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ημέρα. Όπως έχω πει πολλές φορές εγώ και όλη η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ