Πονοκέφαλος για Λουτσέσκου οι απουσίες Βιεϊρίνια και Μάτος

Πονοκέφαλος για Λουτσέσκου οι απουσίες Βιεϊρίνια και Μάτος

Για πρώτη φορά φέτος θα λείψουν στο ίδιο ματς και οι δύο βασικοί ακραίοι οπισθοφύλακες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (11/11) τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση ξεπερνώντας την κακή (8/11) βραδιά της Ουγγαρίας, όπου γνώρισε την ήττα από τη Βίντι και βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να ανασυντάξει άμεσα την ομάδα του, αλλά να βρει και λύσεις για το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας. Για πρώτη φορά φέτος θα λείψουν στο ίδιο ματς και οι δύο βασικοί ακραίοι οπισθοφύλακες του ΠΑΟΚ.

Ο Μάτος είχε δηλωθεί από την αρχή της εβδομάδας να εκτίσει την ποινή του (για τις 4 κίτρινες που συμπλήρωσε) στο ματς με τον Παναιτωλικό και στην Ουγγαρία ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.

Αριστερό μπακ μοιάζει σίγουρο ότι θα παίξει πάλι ο Τόσκα. Το θέμα είναι αν δεξιά θα εμπιστευτεί ο Λουτσέσκου τον Κίτσιου, ο οποίος έπαιξε μόνο μια φορά φέτος, στο 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο, όπου αποβλήθηκε στο 59’ με δεύτερη κίτρινη, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση.

Θα μπορούσε να παίξει και ο Κρέσπο δεξιά, αλλά αυτό θα έφερνε αλλαγή και στο κέντρο της άμυνας όπου δίπλα στον Βαρέλα θα έπρεπε να αγωνιστεί ή ο Χατσερίντι (που δεν έχει παίξει από το ματς Κυπέλλου με τον Άρη και μετά) ή ο Μαλεζάς που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος!

Εκτός και αν υπάρξει και άλλη εσωτερική αλλαγή και πάει ο Βέρνμπλουμ στο κέντρο της άμυνας, όπως είχε γίνει στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη μετά την αποβολή του Κίτσιου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ