Άλεφ: «Ήρθα στην πρωταθλήτρια και θέλω να παραμείνει στην κορυφή»

Άλεφ: «Ήρθα στην πρωταθλήτρια και θέλω να παραμείνει στην κορυφή»

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι το κεντρικό πρόσωπο του match programme με τον Ατρόμητο.

Ο Άλεφ Σαντάνια μιλάει στο match programme του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με την ΠΑΕ να παρουσιάζει σήμερα ένα μέρος της συνέντευξης. Ο Βραζιλιάνος μιλάει για την εμπιστοσύνη που αρχίζει να του δείχνει ο Ουζουνίδης, την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά:

«Είναι πραγματικότητα ότι όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνει ένας ποδοσφαιριστής τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτά και όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτά τόσο περισσότερο εξελίσσεται και μπορεί να βελτιωθεί μέσα από την ομάδα» δηλώνει ο Αλεφ Σαλντάνια στο ηλεκτρονικό match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, που θα ανέβει αύριο το μεσημέρι στο επίσημο site και στα social media της ΠΑΕ.

Δηλώνει ευτυχισμένος στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και απόλυτα ευχαριστημένος από τις σχέσεις του με τους νέους του συμπαίκτες, θεωρεί φυσιολογική την κριτική, που ασκήθηκε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν κρύβει την πίστη του ότι η ΑΕΚ και φέτος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ηρθα σε μια ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια την προηγούμενη χρονιά και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσει να το κατακτήσει και φέτος. Όχι μόνο εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής μέσα στην ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη του έτσι ώστε όλοι μαζί μέσω της ομαδικής δουλειάς να κάνουμε το καλύτερο και να ανεβάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται» υποστηρίζει ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ