Μπερμπάτοφ: «Κακός προπονητής ο Τούντορ, έφυγα εξαιτίας του από τον ΠΑΟΚ» (pic)

Μπερμπάτοφ: «Κακός προπονητής ο Τούντορ, έφυγα εξαιτίας του από τον ΠΑΟΚ» (pic)

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «My way» αφιέρωσε χώρο και για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Ιγκορ Τούντορ.

Ο Μπερμπάτοφ στην αυτοβιογραφία του εκτός από την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουναιτετ και τις άγνωστες λεπτομέρειες της καριέρας του, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Δικέφαλο και στην προσπάθεια που έκανε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου να τον διεκδικήσει από Αγγλικές ομάδες. Ο Μπερμπάτοφ πάντως δεν θέλει να ακούει το όνομα του Ιγκορ Τούντορ καθώς τον θεωρεί ως βασικό υπεύθυνο που δεν αγωνίστηκε και έφυγε από τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλου του, το γήπεδο και τη Θεσσαλονίκη. Πέρασα μια υπέροχη χρονιά, αλλά ήμουν δυστυχισμένος με τον Τούντορ σαν προπονητή. Του είπα στα ίσα πως τον θεωρώ κακό προπονητή. Έφυγα ουσιαστικά εξαιτίας του, αυτή ήταν η αιτία. Άφησα τον ΠΑΟΚ αλλά τον έχω στην καρδιά μου και φυσικά έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στην ομάδα», τονίζει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία του, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ