Κάναντι: «Είχαμε τύχη στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο»

Κάναντι: «Είχαμε τύχη στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο»

Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος χρειάστηκε τον παράγοντα τύχη στο πρώτο ημίχρονο για να μπορεί να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Νταμίρ Κανάντι, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του Περιστερίου ήταν βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος .

Την νίκη του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε ο Νταμίρ Κάναντι τονίζοντας ότι η ομάδα του Περιστερίου χρειάστηκε και τον παράγοντα της τύχης για να μπορέσει να φύγει νικήτρια από την ΟΑΚΑ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου:

Αρχικά τόνισε:
«Ο Ατρόμητος ήρθε εδώ σήμερα για τους τρεις βαθμούς, η ομάδα χαίρεται πολύ για αυτή τη νίκη, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τον Μπακάκη, αλλά στο δεύτερο βελτιώσαμε αρκετά την απόδοση μας και δεν επιτρέψαμε καμία ευκαιρία στην ΑΕΚ. Πιστέψαμε πολύ στη στημένη φάση για να κάνουμε το 0-1 και μετά στην αντεπίθεση ήρθε και το 0-2 και χαρήκαμε πολύ για αυτή τη νίκη».

Για το αν είχε και έντονη δόση τύχης αυτή η νίκη:
«Ασφαλώς είχαμε και τη βοήθεια της τύχης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα καταφέραμε καλύτερα, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να μας απειλήσει. Νομίζω όμως ότι δουλέψαμε πάρα πολύ στην τακτική για να είμαστε βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Την τύχη πάντα τη χρειάζεσαι και ειδικά όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια».

Για το αν είναι δίκαιο για τις άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν έναν Ατρόμητο διαφορετικό από ότι ο ΠΑΟΚ, με αφορμή την παρουσία των Γιαννούλη και Κουλούρη: «Εγώ είμαι προπονητής της ομάδας και σέβομαι τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων. Είμαστε επαγγελματίες, δίκαιο ή άδικο, θα πρέπει με αυτό τον επαγγελματισμό να συνεχίσουμε στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ