Από το Περιστέρι στον… Ιβάν με αγάπη

Από το Περιστέρι στον… Ιβάν με αγάπη

Ο Ατρόμητος… ανταποδίδει στον ΠΑΟΚ την ασπρόμαυρη ενίσχυση στο ρόστερ του με «κηδείες» στους βασικούς αντιπάλους του. Αήττητος δύο χρόνια ο Ατρόμητος με ΑΕΚ και Ολυμπιακός με 3Χ3 εκτός έδρας, μόλις μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ…

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ο Ατρόμητος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάνει πορεία πρωταθλητισμού με την δουλειά του Νταμίρ Κάναντι να αποδίδει τα μέγιστα και το ρόστερ του να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις μιας ομάδας που «σαρώνει». Όπως και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με το ηχηρό διπλό που σκόρπισε χαμόγελα από το Περιστέρι μέχρι την… Τούμπα. Το εντυπωσιακό 0-2 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ διατήρησε αήττητο και στις πρώτες θέσεις τον Ατρόμητο και συνάμα χάρισε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει και άλλο από τους βασικούς του αντιπάλους, εν προκειμένω την ΑΕΚ.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Ατρόμητο καθώς δύο χρόνια τώρα όπου βρίσκει ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τους βασικούς δηλαδή αντιπάλους του ΠΑΟΚ τους υποχρεώνει σε «κηδείες»! Αήττητος είναι ο Ατρόμητος σε πέντε συνολικά σερί αγώνες με ΑΕΚ και Ολυμπιακός και μάλιστα μετράει 3Χ3 εκτός έδρας! Πέρσι νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ και 1-0 στο Καραϊσκάκη ενώ έφερε ισοπαλία στην έδρα του με 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.

Ο Ατρόμητος που με την δυναμική που του προσφέρει η τριάδα των δανεικών του ΠΑΟΚ και πέρσι αλλά και φέτος «πληγώνει» τους αντιπάλους του δικέφαλου του βορρά. Οι δανεικοί άλλωστε βλέπεται δεν παίζουν κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ατρόμητος Β που αγωνίζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρνει και αυτό φαίνεται από τα αντιστρόφως αντίθετα νούμερα. Μόλις μια ισοπαλία έχει ο Ατρόμητος σε πέντε ματς με τον ΠΑΟΚ, πριν μια εβδομάδα με το γκολ του Ουγκράι να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Πέρσι ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα με διαιτητικά όργια στο πρωτάθλημα (2-1) και με τον… Κούλα Χασάν στο Κύπελλο (2-0) ενώ στο Περιστέρι έκανε… παρέλαση με 2-0 και 3-1 στα αντίστοιχα ματς.

Ο Ατρόμητος μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις όπως φαίνεται και από τους δανεισμούς Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηισαία, Κουλούρη και την πώληση του Λημνιού, φροντίζει όμως να… ανταποδίδει την σημαντική ενίσχυση που του δίνει ο δικέφαλος στο ρόστερ του με σπουδαία αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τις δύο δηλαδή ομάδες που ανταγωνίζεται ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Είναι ξεκάθαρο πως πίσω από όλες αυτές τις επιδόσεις δεν κρύβεται κάτι «σκοτεινό», περίεργο ή οργανωμένο, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Απλά συμβαίνει αυτά τα δύο τελευταία χρόνια που οι δανεικοί του ΠΑΟΚ δίνουν τεράστια δυναμική και ώθηση στην ομάδα του Περιστερίου. Και όταν μάλιστα αυτοί παίζουν κανονικά κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν αγωνίζονται διαμορφώνονται άλλα δεδομένα όπως φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ